Ürünler

Visio Yana Kayar Otomatik Kapı

Visio Yana Kayar Otomatik Kapı, ters yönde kayan 2 adet kanattan veya tek yöne kayan 1 adet kanattan oluşur ve 18 cm yüksekliğindeki Visio operatörüyle çalışır. Özellikle yüksek ve geniş açıklıkların istendiği otomatik kapı çözümlerinde idealdir.

• Kullanılan alüminyum profiller minimum 2.5 mm kalınlığındadır .

 Profiller isteğe uygun renkte elektrostatik toz boya ile boyanabilmekte ya da eloksal işlemine tabi tutulmaktadır. Eğer istenirse paslanmaz çelikle kaplanabilir .

• Çarpma sonucu hareketli kanatların raydan çıkmasını önleyecek bir sisteme sahiptir . Tüm kanatlarda kanat başına 6 adet tekerlek sistemi vardır .

• Kasa profili, 5 mm kalınlığında alüminyum profilden oluşturulmuş, güçlü yapıda ve tekerleklerin hareket ettiği V profil kasadan bağımsız olarak değiştirilebilir niteliktedir. Kapak profilleri , servis anında mekanizmaya herhangi bir el aleti kullanmadan, aşağıya açılabilecek menteşeli bir sistemdir . 

• İsteğe bağlı olarak komple cam, farklı profil seçenekli veya panik açılımlı kanatlar kullan ılabilir .

 Panik açılımlı kapılar , acil durumlarda , insanların hızlı ve güvenli bir şekilde binayı boşaltmaları için önerilir.Tüm kanatların itilmesi suretiyle çıkış yönünde açılabilmekte ve kapının toplam genişliği ölçüsünde çıkış alanı sunabilmektedir .