Kurumsal

Hakkımızda

KARAOTÇU KARDEŞLER olarak Demir doğrama ve kepenk imalatıyla başlayan, sektördeki 49 yıllık tecrübesiyle kurucusu SÜLEYMAN KARAOTÇU ve BEKİR KARAOTÇU ile start verilen maratonun bir parçası olarak KARAOTÇU YAPI adıyla 1994 yılından itibaren otomatik kapı-panjur ve kepenk sektöründede SÜLEYMAN KARAOTÇU’nun onursal başkanlığında ÖMER KARAOTÇU ' nun liderliğinde profesyonel olarak faaliyette bulunan DENİZLİ merkezli bir kuruluştur.

                ''KALİTEYE ATILAN İMZA '' sloganıyla; kaliteyi ve montaj sonrası hizmeti ön planda tutarak, her zaman daha iyiyi uygun şartlarda tüketiciye sunmak için gayret içerisinde olmuştur.Yaptığı tüm işlerde tüm projelerde once kalite ilkesiyle müşteri memnuniyetini esas almıştır ve bunun sonucu olarak bünyemizde bulunan tüm sistemler Türkiye ve Dünya’da saygın markalar ve kendi dalında kalitesini ispatlamış kuruluşlardır.

               Özellikle fotoselli kapılarda kaliteli imalatı düzgün montajı ve yaygın servis ağıyla montaj sonrası hizmette EGE bölgesinde kendini kanıtlamış,referansları güçlü ve markası ne olursa olsun servis hizmeti verebilen tek firma haline gelmiştir.

Kuruluşundan bugüne çalışma arkadaşlarını kendi fikrimiz ve disiplinimiz içinde olan firmalardan seçmiş olup EGE bölgesinde 75 bayisiyle otomatik kapı ve panjur sistemlerinde bir marka olan KARAOTÇU emin adımlarla tüm çalışma arkadaşlarımızla size her geçen gün daha iyi hizmet verebilmek için kalite anlayışını ve kalitedeki çıtasını sürekli yükselten bir kuruluştur.

                        Bu güzel günlere ulaşmamızda bize güvenen bize destek veren memnuniyetini dostları ve sevdikleriyle paylaşıp yükselmemizde bizi yanlız bırakmayan tüm firmalara bayilerimize ve müşterilerimize sonsuz şükranlarımızı sunmak bizim en büyük görevimizdir.

                     Bulunduğumuz konum, takım arkadaşlarımızın işlerine karşı duydukları saygı, sevgi ve sürekli hedeflere ulaşma tatmininin bir bileşkesidir.

BAŞARI HİÇBİR ZAMAN TESADÜF DEĞİLDİR

 

KARAOTÇU YAPI "KALİTEYE ATILAN İMZA".....